Vacature: Video editor/content creator (40 uur per week)

Scripta, het slimme contentmarketingbureau uit Amersfoort, is op zoek naar een gedreven, enthousiaste videomaker om onze videoafdeling te komen versterken.

Belangrijk: Dit is een vacature voor een vast dienstverband. Ben je als freelancer op zoek naar extra werk, vragen we je niet te reageren op deze vacature.

Scripta zoekt een videomaker om onze videoafdeling te versterken. Iemand die energie krijgt van het helpen van merken bij het vertellen van hun verhaal en die de tofste video’s produceert voor de doelgroep van onze klanten. Monteren is voor deze vacature de belangrijkste vaardigheid, maar ook ervaring met motion graphics en filmen zijn zeer welkom.

Over de afdeling video

Onze videoafdeling is vijf man sterk en produceert een breed scala aan video’s, van storytelling tot commercials, van livestreams tot webseries en van interne communicatie tot een online cursus. We werken onder andere voor klanten als vtwonen, ANWB, Fastned, Truckstar, Philadelphia, NU.nl, C&A, Vilans en Tina. Te veel om op te noemen! Bekijk een paar van onze videocases op scripta.nl/video, dat zegt immers meer dan duizend woorden. We draaien op de Sony FX9 en de camera’s van Blackmagic. We hebben meerdere camerasets op basis van de Ursa Mini Pro 4.6k en Pocket Cinema Camera 4K. Monteren doen we meestal in Adobe Premiere Pro, maar soms ook in Davinci Resolve. Verder gebruiken we natuurlijk het gehele pakket van Adobe CC.

We zoeken iemand die graag voor diverse klanten aan allerlei type producties wil werken. Het kan zomaar gebeuren dat je op maandag een CEO op haar gemak stelt in de studio voor de camera met autocue, op dinsdag brainstormt over de invulling van een wervende video voor het Nationaal Ouderenfonds, woensdag een door jou geschoten video monteert voor ANWB over elektrische fietsen, vrijdag een module filmt voor een nieuw vtwonen college, om vervolgens de zaterdag op een jongerenfestival te staan om de tofste sfeerbeelden te filmen. Wij krijgen veel energie van deze diversiteit. Geen dag is hetzelfde.

Over Scripta

Scripta is een full service contentmarketingbureau. Van strategie tot conceptontwikkeling en van creatie tot digitale marketing. We adviseren klanten, maken magazines, websites en digitale content producties voor ze, en hebben dus een eigen video-afdeling. De vaste bezetting van deze afdeling bestaat uit vijf personen, en daarnaast werken we met een grote schil aan (vaste) freelancers.

Over jou

Elk bedrijf wil iemand met een ‘hands-on’, ‘gedreven’, ‘enthousiaste’ werkhouding zonder ‘9 tot 5 mentaliteit’. Wij ook, maar laten we er voor het gemak vanuit gaan dat dat wel snor zit. Een paar punten die specifiek voor ons van belang zijn:

  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als cameraman/editor

  • Je brengt de nodige creativiteit mee. Je verzint (al dan niet samen met het team) oplossingen voor klanten op het gebied van video

  • Je bent flexibel en open minded

  • Je voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je aflevert

  • Je werkt gestructureerd en gaat netjes met de apparatuur om

  • Je hebt ervaring met het type camera’s waarmee wij werken

  • Je hebt ervaring met Première Pro en bij voorkeur ook met After Effects

  • Je bent in bezit van rijbewijs B

  • Ervaring met drone vliegen en steadycam is een pré

  • Als je van tafeltennissen houdt, zullen jouw collega’s dat waarderen 😉

Wij bieden jou

In ieder geval dezelfde basisvoorwaarden als elk ander bedrijf. Een salaris, goede secundaire voorwaarden en ja, zelfs vakantiedagen kun je bij ons gewoon opnemen. Niet heel spannend dus. Je salaris hangt af van je ervaring en skills, maar daar komen we wel uit.

We bieden je vooral een plek waar je met je passie bezig kan zijn: video. Samen met leuke collega’s toffe dingen maken voor onze klanten. Waarbij je veel ruimte krijgt om je te ontwikkelen en er volop doorgroeimogelijkheden zijn. Waar vaak hard gewerkt wordt, maar plezier in je werk hebben altijd voorop staat.

Word jij enthousiast van deze voorbeelden en omschrijving? Dan horen we graag van jou.

Interesse?
Mail jouw reactie naar video@scripta.nl of bel voor meer informatie met Boris ScheepersL 06-24623640.

Realiseer je marketingdoelstellingen met slimme & effectieve content

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons