Wat kan Scripta voor jou betekenen?

Strategie

Hoe je op een slimme en effectieve manier jouw verhaal naar buiten brengt? Met onze 30 jaar ervaring geven we graag een afgewogen advies over de te kiezen strategie, en de juiste invulling daarvan.

Creatie

Onze creatieven vertalen jouw wensen en strategische keuzes door naar een pakkend concept, een onderscheidende insteek en een aantrekkelijke vormgeving. We weten hoe we de juiste snaar moeten raken voor het gewenste effect.

Productie

Uiteraard kunnen we ook de gehele productie van een (digitaal) magazine verzorgen. Van inhoudsplan tot layout, van duurzaam drukwerk tot verzending en van digitaal magazine tot whitepaper.

“Bij Scripta geloven we in de kracht van verhalen”

Verhalen maken het mogelijk om mensen en merken écht te verbinden. Daarom zijn we er bij Scripta ook zo gek op. Een goed verhaal begint niet met ‘er was eens …’, maar met een uitgekiende strategie. Een strategie die duidelijk maakt wat je als bedrijf gaat vertellen, via welk kanaal je dat gaat doen en vooral: welk resultaat je ermee gaat bereiken.

We zetten onze dertig jaar ervaring graag in om bedrijven te helpen met het uitstippelen van hun strategie. Dat doen we door een echte (dus vaak ook kritische) sparringpartner te zijn, en middelenonafhankelijk mee te denken over de meest slimme en effectieve inzet van verhalen.

Is de strategie duidelijk en heb je een weloverwogen keuze gemaakt hoe jij het verhaal van jouw bedrijf naar buiten gaat brengen, dan staan wij voor je klaar om die stap op de juiste manier te zetten. Dat doen we door altijd voor de journalistieke insteek te kiezen, en te zorgen dat jouw verhaal ook echt iets vertelt.

Wordt het een (digitaal) magazine, dan bedenken we het concept, de bladformule en de vormgeving. En we zorgen voor de complete inhoud, van nieuwtjes tot cijfertjes, van verhalen tot fotografie en van interviews tot infographics. Tenminste, als jij dat wil. Want sommige van onze klanten doen een deel van die invulling gewoon zelf.

En uiteraard kun je ook voor de productie van jouw magazine, jaarverslag of longread bij ons terecht. Wij werken samen met de beste lithografen, drukkers en digitale publicatieplatforms, weten alles van duurzame papiersoorten en kunnen de complete distributie voor jou uit handen nemen.

Heb je plannen om de kracht van de verhalen van jouw bedrijf te gaan benutten? Nodig ons dan eens uit om vrijblijvend met je mee te denken.

Bel even met Patrick (nulzes-42556387), Peter (nulzes-19464297) of Boris (nulzes-24623640)

Realiseer je marketingdoelstellingen met slimme & effectieve content

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons