Case: LinkedIn-campagne voor het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF)

Het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF) biedt financiële zekerheid aan organisatoren van internationale congressen. Met tips, videocontent en testimonials via LinkedIn inspireren wij congresorganisatoren in wording.

  • GIGANTISCH ORGANISCH BEREIK VOOR VIDEOTESTIMONIALS

  • TOEGANKELIJKE CONTENT DIE DEELS DOOR HET VGF ZELF WORDT GEMAAKT

  • EEN COMPLEXE BOODSCHAP HELDER UITGELEGD

Great to see that hybrid conferences will get such financial support in the Netherlands!

Over deze case

Het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF) biedt twee mooie regelingen aan voor organisatoren van internationale congressen in Nederland. Via de voorfinancieringsregeling kunnen congresorganisatoren een kosteloze en renteloze lening aanvragen (bedoeld ter financiering van de opstartkosten van een congres). De garantstellingsregeling voorziet in een congres- of evenementenverzekering die grote financiële zekerheid biedt. Deze regeling is bedoeld om een eventueel verlies af te dekken dat ontstaan is door tegenvallende deelnemersaantallen.

De regelingen lijken te mooi om waar te zijn, maar zijn dat niet. Om die boodschap kracht bij te zetten, heeft het VGF ons gevraagd om een LinkedIn-pagina op te zetten, en daar met relevante content meer inzicht te geven over de kracht van de regelingen. Wij creëerden de verhalen, en kwamen er al snel achter dat met name meer laagdrempelige content overtuigend werkt. Zo geven wij congresorganisatoren handige tips, produceren wij video’s die uitleggen wat het VGF doet en laten we klanten aan het woord die hun ervaringen delen. Omdat deze videotestimonials (na wat instructies van onze video-experts) door het VGF zelf worden opgenomen, en door onze video-afdeling alleen nog maar (professioneel) worden gemonteerd, blijft de productie van deze aansprekende content ook financieel behapbaar. 

Bekijk de LinkedIn-pagina van het VGF

Realiseer je marketingdoelstellingen met slimme & effectieve content

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons