Case: IUCN jaarverslagen en rapporten

Scripta helpt IUCN NL bij het vormgeven en publiceren van jaarverslagen en rapporten. We kiezen voor een online, digitale publicatie die we publiceren via de online publishing tool Foleon. 

do
  • GROOT AANTAL LEZERS VOOR DE JAARVERSLAGEN EN RAPPORTAGES

  • EEN CONTINUE MAANDELIJKSE
    STROOM AAN LEZERS

  • EEN GEMIDDELDE LEESDUUR VAN MEER DAN 3 MINUTEN

De keuze voor een digitale publicatie beantwoordt aan de primaire doelstellingen ‘inspireren’ en ‘activeren tot uitwisseling’

Over deze case

IUCN NL is de Nederlandse tak van de International Union for Conservation of Nature (IUCN), ‘s werelds grootste en oudste unie voor natuurbescherming. IUCN verenigt de ervaring, kennis en het netwerk van 1.300 overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven en ruim 10.000 wetenschappers. IUCN is de wereldwijde autoriteit op het gebied van de status van de natuur en de benodigde beschermingsmaatregelen. Het internationale hoofdkantoor van IUCN is gevestigd in Gland, Zwitserland.

Scripta helpt IUCN NL bij het vormgeven en publiceren van jaarverslagen en rapporten. We kiezen voor een online, digitale publicatie die we publiceren via de online publishing tool Foleon. De publicaties zijn toegankelijk via alle devices (smartphone, tablet, desktop). De keuze voor een digitale publicatie beantwoordt aan de primaire doelstellingen ‘inspireren’ en ‘activeren tot uitwisseling’. Deze vorm biedt meer mogelijkheid tot interactie voor de lezer (zodat het meer een ontdekkingstocht wordt) en meer ruimte voor visuele storytelling dan een statische pdf-presentatie. In deze publicatie wordt de informatie gepresenteerd door middel van tekst, fotografie, infographics en video.

Omdat de focus ligt op inspireren krijgen visuele middelen de nadruk boven tekst. Er is ruimte voor tekst, maar vooral in de vorm van korte en krachtige casussen, interviews en citaten.

Realiseer je marketingdoelstellingen met slimme & effectieve content

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons